Agenda

 • zaterdag, 12 april, 2014

  Crazyland Cleopatra

  Muziek genres:

  big room, classics, club, deephouse, early hardstyle, early rave, eclectic, electro, freestyle, funk, groove, harddance, hardstyle, hardtechno, house, latin, lounge, minimal, oldschool, progressive, raw hardstyle, techhouse, techno, trance, tribal house. • zaterdag, 17 mei, 2014

  Together We Are Hardcore Festival

  17 mei staat de nieuwe editie van het enige 15 uur durende Hardcore festival van Nederland op de agenda. Het belooft een groot spektakel te worden met alle unieke ingrediënten die TWAH festival zo bijzonder maken. De in- & outdoor area's vol met de grootste artiesten van dit moment, de bijbehorende verschillende stijlen en de solo zaal van een later gepresenteerde artiest, zijn dan ook allemaal weer aanwezig. Maar kleine veranderingen zijn er natuurlijk ook, en zodoende is BKJN events weer een stapje dichter bij het creëren van een perfect Hardcore paradijs waar alle liefhebbers ow zo graag komen.
 • zaterdag, 14 juni, 2014

  Bass Academy Festival - Bootcamp

  Beste studenten,

  Uw opleidingsinstituut wil u via deze weg met gepaste trots mededelen dat na een intensief schooljaar het eindelijk tijd is voor ons gezamenlijke uitje. Op zaterdag 14 juni zullen wij met de gehele school onze horizon verbreden en de muffe lokalen verlaten om de beentjes eens lekker te strekken en uw conditie eens flink op de proef te stellen. De leraren en directie zijn er van overtuigd dat u als student, veel beter presteert als uw fysieke conditie ook in topvorm is en hebben daarom een prachtig maar zeer intensief programma voor u samengesteld. Tijdens de Bootcamp die zal worden georganiseerd door BKJN events zult u dus naast de klassikale lessen ook de gelegenheid hebben om zich buiten uit te leven. Dat dit zoals u van ons gewend bent ook uiterst serieus gebeurd en onder leiding zal zijn van de beste drill instructors, moge duidelijk zijn.
 • zaterdag, 21 juni, 2014

  B.I.T.C.H. Festival

 • zaterdag, 12 juli, 2014

  18HRS Festival

  Na de succesvolle première van het twaalf uur durende WinterFest laten we de winter achter ons en maak je je op voor 18hrs Festival 2014. Een echte winter hebben we dit jaar nog niet gehad en het lijkt erop dat moeder natuur met deze milde temperaturen ook al helemaal in festival sfeer is. Niet alleen de natuur is al met het voorjaar bezig, ook op de verschillende social media worden de festivalplanningen al druk gemaakt.

Agenda

zaterdag, 12 april, 2014 : Crazyland Cleopatra

Muziek genres:

big room, classics, club, deephouse, early hardstyle, early rave, eclectic, electro, freestyle, funk, groove, harddance, hardstyle, hardtechno, house, latin, lounge, minimal, oldschool, progressive, raw hardstyle, techhouse, techno, trance, tribal house.Klik hier for meer info

Video